Uw beveiliging professioneel laten testen

Voor de continuïteit van uw organisatie is beveiliging erg belangrijk. U heeft hiervoor forse investeringen gedaan zoals het installeren van technische beveiliging (camerasystemen, alarmsystemen, etc.) en het inzetten van een particuliere beveiligingsorganisatie. Maar functioneren de beveiligingsmaatregelen en worden procedures op juiste wijze toegepast? Zijn de beveiligers alert en werkt de particuliere beveiligingsorganisatie volgens de wettelijke voorschriften?

Laat een test uitvoeren door onze mystery guests

Het inzetten van een mystery guest is een uitstekende tool om beveiligingsmaatregelen te testen. We bespreken vooraf uw doelen en bepalen daarop een scenario. Het scenario laten wij uitvoeren door ervaren vakbekwame professionals. De mystery guests die wij inzetten om beveiliging te testen hebben allen een achtergrond in de recherche en/of beveiligingsbranche. Zij weten dus als geen ander wat het belang is van beveiligingsmaatregelen en kennen de valkuilen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Waarom een mystery guest inzetten? - Mystery-visit.nl

Waarom een mystery guest inzetten?

4 oktober 2021 - De meerwaarde van een mystery guest Vaak krijgen wij de vraag wat de meerwaarde van een mystery guest is. Wij brengen inzicht in bezoekbeleving. Belangrijke inzich... lees verder »

Een nieuwe website - Mystery-visit.nl

Een nieuwe website

18 mei 2021 - Ons online thuisfront Vandaag is onze nieuwe website online gegaan. Een hagelnieuw online thuisfront voor onze mystery visitor diensten. Geheel naar onze wens; gebrui... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.