Zelf mystery guest worden?

Mystery-visit.nl is doorlopend opzoek naar nieuwe mystery guests. Onze mystery guests komen uit alle windstreken en zijn woonachtig door het hele land. Het zijn mensen uit alle leeftijdscategorieën en van alle opleidingsniveaus. Dankzij de grote diversiteit van het mystery guest-bestand zijn we in staat om voor ieder onderzoek de juiste mystery guest te selecteren.

Wat ga je doen?

Je bezoekt organisaties om ze daarna te beoordelen op diverse punten die te maken hebben met gastvrijheid, klantvriendelijkheid, service en kwaliteit. Dit doe je middels een helder rapportageformulier dat je vooraf aan ieder onderzoek van ons ontvangt.

De organisaties die jij bezoekt zijn heel divers. De ene keer ga je naar een café of restaurant, een andere keer sta je aan de balie van een gemeentehuis of hotel.

Waar moet een mystery guest aan voldoen?


Om mystery guest te kunnen zijn heb je geen specifieke opleiding nodig. Iedereen kan een mystery guest zijn maar je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen.
  • Je beschikt over een computer met internet en kunt omgaan met Microsoft Word.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent in staat om je ervaringen en bevindingen helder te formuleren op schrift.
  • Je bent eerlijk, betrouwbaar en zelfstandig.

Hoeveel kun je verdienen als mystery guest?


Mystery guest is incidenteel werk. Opdrachten worden uitbesteed op basis van jouw profiel en regio. Het kan dus zo zijn dat in een periode regelmatig opdrachten worden aangeboden maar het kan ook gebeuren dat er een periode géén opdrachten zijn. Om voor zoveel mogelijk opdrachten in aanmerking te komen vragen wij je het aanmeldingsformulier zo compleet mogelijk in te vullen.

Je ontvangt van ons een vergoeding per uitgevoerde opdracht. De hoogte van de vergoeding verschilt per opdracht maar is altijd minimaal € 25,- euro. We bespreken de vergoeding altijd voorafgaand aan een opdracht. Wanneer je als mystery shopper een bepaald product moet kopen dan krijg je ook deze aankoop vergoed, bovendien mag je het product houden!

Waarom een mystery guest inzetten? - Mystery-visit.nl

Waarom een mystery guest inzetten?

4 oktober 2021 - De meerwaarde van een mystery guest Vaak krijgen wij de vraag wat de meerwaarde van een mystery guest is. Wij brengen inzicht in bezoekbeleving. Belangrijke inzich... lees verder »

Een nieuwe website - Mystery-visit.nl

Een nieuwe website

18 mei 2021 - Ons online thuisfront Vandaag is onze nieuwe website online gegaan. Een hagelnieuw online thuisfront voor onze mystery visitor diensten. Geheel naar onze wens; gebrui... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.