Kwaliteitscriteria

Kwaliteitscriteria - Mystery-visit.nl

Wanneer u deze sticker aantreft dan bent u op een locatie waar door mystery-visit.nl een kwaliteitsonderzoek is uitgevoerd ter bevordering van de bezoekbeving.
Klanten van mystery-visit.nl laten dit onderzoek uitvoeren om inzicht te verkrijgen in de bezoekbeleving en klantvriendelijkheid binnen de organisatie. Dit ter verbetering van het totale hospitality level.
Een goed onderzoek bestaat uit meerdere mystery visits welke plaatsvinden binnen een gestelde termijn, dit voorkomt dat het onderzoek een momentopname wordt.

De sticker is géén keurmerk maar laat wel zien dat de organisatie bewust en actief bezig is met het meten en verbeteren van klantbeleving. De kwaliteitscriteria worden door de organisatie zelf bepaald en verschillen dan ook per organisatie. Mystery-visit.nl brengt enkel de klantbeleving in kaart en ondersteund desgevraagd in een adviserende rol.

Waarom een mystery guest inzetten? - Mystery-visit.nl

Waarom een mystery guest inzetten?

4 oktober 2021 - De meerwaarde van een mystery guest Vaak krijgen wij de vraag wat de meerwaarde van een mystery guest is. Wij brengen inzicht in bezoekbeleving. Belangrijke inzich... lees verder »

Een nieuwe website - Mystery-visit.nl

Een nieuwe website

18 mei 2021 - Ons online thuisfront Vandaag is onze nieuwe website online gegaan. Een hagelnieuw online thuisfront voor onze mystery visitor diensten. Geheel naar onze wens; gebrui... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.